Nederland
Bestellingen onder €20: €3,50
Bestellingen boven €25: gratis

België & Duitsland
Bestellingen onder €40: €6,00
Bestellingen boven €40: gratis

Frankrijk & Oostenrijk
Bestellingen onder €100: €15,00
Bestellingen boven €100: gratis

Wij doen ons best voor een snelle levering van uw bestelling. Als u uw bestelling op werkdagen voor 12.00 uur plaatst, dan streven wij erna deze bestelling dezelfde dag te verzenden.
U kunt uw bestelling volgen met een track & trace code die u ontvangt in een mail.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Tevens dienen de teruggestuurde artikelen onbeschadigd te zijn. Om gebruik te maken van dit recht dient u vooraf contact met ons op te nemen via info@engelse-boeken.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Stuurt u slechts een gedeelte van de door uw bestelde artikelen retour, dan ontvangt u het bedrag van de teruggestuurde artikelen van ons terug exclusief de verzendkosten.

Retouradres:
Books & Bugs
Westerstraat 20
8011CE Zwolle